خانه / مشاوره یادگیری writing / بهترین متود های پاراگراف نویسی در آیلتس چیست؟ (آپدیت ۹۸)
پاراگراف نویسی
پاراگراف نویسی

بهترین متود های پاراگراف نویسی در آیلتس چیست؟ (آپدیت ۹۸)

بهترین متود های پاراگراف نویسی در آیلتس چیست؟ (آپدیت ۹۸)Reviewed by سید یاسر موسوی on Dec 8Rating: 5.0بهترین متود های پاراگراف نویسی در آيلتس چیست؟ ( آپدیت بهمن ماه 97 )همین الان با خوندن این مقاله کوتاه می تونی در مورد اینکه نحوه نوشتن یک پاراگراف در آزمون آیلتس چطور هست، اطلاعات کسب کنی.

عنوان مقاله: بهترین متود های پاراگراف نویسی در آیلتس چیست؟ 

دسته مقالات: آموزشی 

 پس از مطالعه این مقاله: می توانید با روش های استاندارد و صحیح پاراگراف نویسی آشنا شده و فاکتور های زیر را به خوبی یاد بگیرید: 

۱-  اهمیت پاراگراف نویسی و توضیح نویسی

۲- نکات مهم در پاراگراف نویسی

پیشنهاد تیک لرن ۲۴: اگر می خواهید اطلاعات بیشتری در زمینه آزمون آیلتس کسب کنید می توانید مقاله تدریس خصوصی آیلتس در مشهد را مطلاعه فرمایید. 

 

مقدمه بهترین متود های پاراگراف نویسی در آیلتس

دوستان و همراهات غزیز و همیشگی تیک لرن ۲۴ سلام. امیدوارم خوب و برقرار باشید و از یادگیری زبان انگلیسی نهایت لذت را ببرید. امروز در این مقاله آموزشی می خواهیم درباره روش های پاراگراف نویسی صحبت کنیم. 

قسمت رایتینگ آیلتس و هم چنین نوشتن متن های انگلیسی امروزه به یکی از چالش هایی تبدیل شده است که زبان آموزان با آن مواجه هستند. ممکن است شما هم تا کنون با این مشکل روبرو شده باشید. بنابراین گروه آموزش زبان انگلیسی تیک لرن ۲۴ تصمیم گرفته است تا در این مقاله آموزشی به شما روش های درست پاراگراف نویسی را آموزش دهد. اگر شما هم می خواهید با این روش ها آشنا شده و آن ها را به خوبی یاد بگیرید توصیه می کنیم این مقاله را تا انتها مطالعه فرمایید. 

همان گونه که در جریان هستید، مهارت رایتینگ سومین و آخرین بخش آزمون آیلتس می باشد و شما ۶۰ دقیقه زمان دارید تا دو متن رایتینگ را ارائه دهید. 

در task 1 رایتینگ آیلتس، شما باید در مورد یک نقشه، نمودار و ….. متنی را نوشته و در این متن اطلاعات مربوط به آن تصویر را به خوبی و با توجه به فاکتور های مدنظر ارائه دهید. نوشته شما نباید کمتر از ۱۵۰ کلمه باشد. 

 اگر در آزمون ایلتس جنرال شرکت می کنید، باید یک متن با موضوعاتی مانند: سفارش کالا، درخواست شغل، شکایت از کالا یا خدمات و ….. در قالب یک نامه رسمی بنویسید. 

اما در task 2 آزمون آیلتس، شما باید در مدت زمان ۴۰ دقیقه یک مقاله درباره یک موضوع خاص بنویسید. در این بخش از رایتینگ آزمون آیلتس، نوشته شما نباید کمتر از ۲۵۰ کلمه باشد. 

 

پاراگراف نویسی و اهمیت آن در رایتینگ آیلتس

همان طور که می دانید اولین و مهم ترین تمرین برای رایتینگ آیلتس، پاراگراف نویسی است. یکی از رایج ترین نوع پاراگراف نویسی در  آزمون آیلتس، توضیح نویسی است. 

برای نوشتن یک پاراگراف توضیحی نیاز به یک ایده اصلی، جمله اصلی یا topic sentence دارید که به شما نشان می دهد موضوعی که درمورد آن باید بنویسید، چیست. 

به طور مثال:
the role of technology is really significant in education these days.

حالا  طبق مدل توضیحی که یاد می گیرید، برای این جمله مثال میزنید و یک پاراگراف می نویسید.
قسمتی که می نویسید، بدنه پاراگراف محسوب می شود.

در بدنه این موضوع بسیار مهم است که جملات باهم ارتباط معنایی داشته باشند و تمام جملات درمورد موضوع اصلی باشند.

بعد از بدنه اصلی باید یک جمله بنویسید که تمام ایده هایی که در پاراگراف گفته ایم را جمع بندی کند و ذهن خواننده را برای پاراگراف های بعدی آماده کند.  

با تمرین این سه مرحله کم کم یاد می گیرید که چگونه پاراگراف های منسجم بنویسید و در آینده با کنار هم قرار دادن این پاراگراف ها یک رایتینگ خوب ارائه دهید.

مقاله اهمیت و یادگیری زبان انگلیسی را بخوانید.

 

 

تدریس خصوصی زبان انگلیسی بنر

درباره ی سید‌یاسر موسوی

سید یاسر موسوی
بنیانگذار و موسس گروه آموزشی تیک لرن24 هستم. بیشتر از 10 ساله که دارم در همه سطوح زبان انگلیسی تدریس می کنم. همیشه معلم بودن بهم حس خوبی رو میداده و یه آرزوی خیلی بزرگ داشتم، اونم این که بتونم زبان انگلیسی رو به صورت گسترده تری به همه مردم عزیز کشورم ارائه بدم. گروه آموزشی تیک لرن24 در نتیجه همون اشتیاق سوزان به وجود اومد. توی این سایت هر چیزی که در مورد آموزش زبان انگلیسی بشه را بهتون از صفر تا صدش رو ارائه خواهیم داد.

میخواهم شنبه های هر هفته آموزش های اختصاصی گروه تیک لرن 24 را در ایمیلم دریافت کنم

همچنین ببینید

یادگیری لغات انگلیسی برای آزمون آیلتس

گروه آموزش زبان انگلیسی تیک لرن ۲۴ در این مقاله مشاوره ای قصد دارد تا شما را با روش های صحیح یادگیری لغات انگلیسی آشنا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.