خانه / آیلتس / دلایل عدم موفقیت در آیلتس کدام اند؟ (آپدیت ۹۹)

دلایل عدم موفقیت در آیلتس کدام اند؟ (آپدیت ۹۹)

دلایل عدم موفقیت در آیلتس کدام اند؟ (آپدیت ۹۹)Reviewed by سید‌یاسر موسوی on Oct 1Rating: 5.0

عنوان مقاله: دلایل عدم موفقیت در آیلتس

دسته مقالات: مشاوره ای 

پس از مطالعه این مقاله: پس از مطالعه ی این مقاله شما می توانید با دلایل عدم موفقیت در آیلتس آشنا شده و از آن ها برای کسب نمره ی بهتر در این آزمون استفاده کنید.

پیشنهاد تیک لرن ۲۴: اگر می خواهید با آزمون آیلتس آشنایی بیشتری پیدا کنید می توانید مقاله تدریس خصوصی آیلتس در مشهد را مطالعه فرمایید. 

 

مقدمه دلایل عدم موفقیت در آیلتس

دوستان و همراهان عزیز و همیشگی تیک لرن ۲۴ سلام. امیدوارم خوب و برقرار باشید و از یادگیری زبان انگلیسی نهایت لذت را ببرید. 

امروز در این مقاله ی آموزشی قصد داریم تا اطلاعاتی درباره ی سوال چرا در آیلتس موفق نمی شویم ارائه دهیم.
این سوال یکی از متداول ترین سوال هایی است که متقاضیان و شرکت کنندگان آزمون آیلتس می پرسند، مخصوصا افرادی که میخواهند به صورت خودآموز خودشان را برای آزمون آیلتس آماده کنند.
از همین رو بر آن شدیم تا مقاله ای برای شما عزیزان متقاضی ازمون آیلتس بنویسیم. در ادامه قصد داریم تا با توجه به دانش و تجربه ی چندین ساله ی خودمان دلایل عدم موفقیت در آیلتس را برای شما توضیح دهیم.

 

دلایل عدم موفقیت در آیلتس چیست؟

یکی از سوال هایی که شرکت کنندگان ازمون آیلتس می پرسند این است که بزرگترین مشکل در مسیر آیلتس چیست؟
در این زمینه دیدگاه های مختلفی وجود دارد اما تحقیقات انجام شده ما را به این نتیجه رسانده که ریسک احساسی ،یکی از خطرناک ترین موضوعاتی است که می تواند در مسیر آیلتس شرکت کنندگان را تهدید کند.
دانشجوها به هم بی اعتماد می شوند به اشخاص بهmaterial به موسسات و دیگه جرأت و یا حتی اینکه یک انرژی برای شروع یک اتفاق جدید داشته باشند را ندارند و این بدترین ریسک می تواند باشد.

 

شرکت کنندگان آزمون آیلتس به چند دسته تقسیم می شوند؟

طبق تحقیقات صورت گرفته شرکت کنندگان آزمون آیلتس به چهار دسته تقسیم بندی می شوند.
دسته ی اول آن شرکت کننده هایی هستند، که خودشان را درگیر کلاس های آمادگی آیلتس می کنند و هزینه و زمان زیادی را به این موضوع اختصاص می دهند.
دسته ی دوم افرادی هستند که قصد دارند بصورت خودآموز و یا self study خودشان را برای شرکت در آزمون آیلتس آماده کنند.
شما می خواهید برای موفقیت در آیلتس مسیری را بروید که نامشخص است. این جمله به چه معنا است؟
از آنجایی که در ایران معمولا افراد با توجه به تلاش و مطالعه و زحمات خودشان به هرجا که هستند رسیده اند و ظاهرا سیستم های اموزشی کارا و موفق نیستند عوام می پندارند که دست اخر خودشان، خودشان را برای آزمون آماده کنند، دریغ از اینکه نمی دانند ساختار این ازمون به شکلی متفاوت است که نمی توان بر آن از راه های متداول مدرسه ای و دانشگاهی چیره شد. برای مثال در دانشگاه میتوان با حفظ لغات و ساختار های گرامری تهیه ی پروژه و یافتن جزوات قدیمی نمره ی قابل قبولی کسب کرد. حتی برخی بسیاری از درس های خود را به شکلی با تقلب نمره ی قبولی را کسب می کنند اما در آیلتس این خبرها نیست.

 

برای پرهیز از دلایل عدم موفقیت در آیلتس چه کنیم؟‌

به توصیه ی رابرت کیوساکی شما در هر کاری باید سعی کنید از راهنمایی مشاوران و مربیان حاذق استفاده کنید و سپس با تلاش خودتان و کنترل و نظارت ایشان قطعا خواهید توانست بر هر مسئله ای فایق آیید.

کیوساکی می گوید هرچقدر هم هزینه کنید باز هم کم است. اما این به این شرط است که ناظر و مربی شما حاذق و کار درست باشد.
اگر بخواهید خودتان مسیر را بروید به احتمال خیلی زیاد به نتیجه نخواهید رسید. اگر هم به نتیجه برسید قطعا زمان و انرژی بسیار زیادی را از دست خواهید داد و نتیجه ی کارتان نیز چنگی به دل نخواهد زد. از راهنمایی های یک مشاور خوب استفاده کنید. به خودتان زمان دهید. برای کسب هر مهارتی در زندگی شما نیاز به تمرین و ممارست در طول زمان دارید و هیچ میان بر و آمپولی برای زودتر رسیدن به آن وجود ندارد.

آزمون آیلتس نیز دارای چهار مهارت است که جز با تمرین کردن در طول زمان تسلط بر آن حاصل نخواهد شد. اگر می خواهید به سرعت رشد کرده و موفق شوید امکان پذیر نیست.
دسته ی سوم کسانی هستند که دسترسی به اطلاعات درست ندارند. اطلاعات کامل و درست در اینترنت وجود ندارد که آدم ها بتوانند از آن درست استفاده کنند. یکی از وظایف ذاتی ما تحلیل رفتار و نیاز دانشجو هاست. کتاب هایی که جدید می آید و تغییراتی که وجود دارد. وظیفه ی ما است که ۲۴ ساعته زبان آموز را مانیتور کنیم. و بهترین روش ها را آماده کنیم تا زبان آموزان از طریق روش ها به هدفشون برسند.
دسته ی چهارم افرادی مانند دانشجویان هستند. دانشجویان آیلتس در کلاس های عمومی قوی ترهستند و بهتر یاد می گیرند که بحث روانی و انگیزشی دارد.

درباره ی سید‌یاسر موسوی

سید یاسر موسوی
بنیانگذار و موسس گروه آموزشی تیک لرن24 هستم. بیشتر از 10 ساله که دارم در همه سطوح زبان انگلیسی تدریس می کنم. همیشه معلم بودن بهم حس خوبی رو میداده و یه آرزوی خیلی بزرگ داشتم، اونم این که بتونم زبان انگلیسی رو به صورت گسترده تری به همه مردم عزیز کشورم ارائه بدم. گروه آموزشی تیک لرن24 در نتیجه همون اشتیاق سوزان به وجود اومد. توی این سایت هر چیزی که در مورد آموزش زبان انگلیسی بشه را بهتون از صفر تا صدش رو ارائه خواهیم داد.

میخواهم شنبه های هر هفته آموزش های اختصاصی گروه تیک لرن 24 را در ایمیلم دریافت کنم

همچنین ببینید

اهمیت استمرار در یادگیری زبان انگلیسی

گروه آموزش زبان انگلیسی تیک لرن ۲۴ در این مقاله مشاوره ای قصد دارد تا شما را با یکی از مهم ترین فاکتور های یادگیری زبان انگلیسی، یعنی استمرار در آن، آشنا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.