خانه / دسته‌بندی نشده / انواع سؤالات ریدینگ آیلتس: مرجعی کامل برای آشنایی بیشتر و کسب نمره ۷٫۵ به بالا

انواع سؤالات ریدینگ آیلتس: مرجعی کامل برای آشنایی بیشتر و کسب نمره ۷٫۵ به بالا

انواع سؤالات ریدینگ آیلتس: مرجعی کامل برای آشنایی بیشتر و کسب نمره ۷٫۵ به بالاReviewed by سید‌یاسر موسوی on Mar 6Rating: 5.0

موضوع مقاله: انواع سؤالات ریدینگ آیلتس

هدف مقاله: آشنایی با ریدینگ آیلتس، آنچه که دانستن آن به گرفتن نمره خوب در آزمون آیلتس به شما کمک خواهد کرد.

زمان مطالعه: ۷ دقیقه

هر که سؤال را بشناسد یقینا پاسخ را نیز خواهد شناخت! جمله معروفی وجود دارد که بخشی از پاسخ همیشه در خود سؤال جایش را خوش کرده و این یکی از مهارت های اصلی هر پاسخ دهنده ای است که با شناخت خوب از سؤال آن را در سر جلسه آزمون ضربه فنی کند! با خود چه می گویید اگر ادعا کنم که قدرتی بعد از پایان این مقاله نصیبتان می شود که می توانید قبل از روبرو شدن با آزمون آیلتس پیش رویتان تمام احتمالات ممکن ذهن اگزمینر و طراح سؤالات را در ذهنتان بازخوانی کنید و بدانید قرار است با چه روبرو شوید!

این مقاله فوق العاده و ارزشمند را بارها بخوانید!

انواع سؤالات ریدینگ آیلتس

نمایی کلی و لیستی از انواع سؤالات ریدینگ آیلتس و تسک هایی که ممکن است در روز آزمون آیلتس در برگه سؤالات ریدینگ آیلتس خودنمایی کنند:

Reading task types (Different types of questions):

Matching heading to the sections/paragraphs (Heading questions)

در اینگونه سؤالات باید با یافتن ارتباط بین متن پیش رو و پاراگراف ها بهترین و مناسب ترین تیتر را برایش برگزینید.

 

Matching information

کاهی اوقات اطلاعات مختلف را باید با توجه به ارتباطی که با هم دارند و در متون آزمون هویداست به همدیگر متصل کنید.

 

Matching statements

در بعضی متون ریدینگ آیلتس در متن با نظرات و ایده های مختلفی روبرو می شویم که افراد مختلفی به بیان دیدگاه ها و جملات خود پرداخته اند و هدف از این نوع سؤالات متصل کردن و یافتن جملات و دیدگاه های مربوط به هر گوینده و یا منبع مرتبط است.

 

Matching sentence endings

به طورکلی در دسته ی سؤالات matching باید به یافتن ارتباط بین سؤالات و پاسخ های داده شده مشغول شد و نزدیک ترین و صحیح ترین و کامل ترین پاسخ را به سؤال مربوطه باز گرداند.

 

Short-answer questions

اگر بگوییم که سؤالات کوتاه پاسخ در زمره ساده ترین سؤلات ریدینگ آیلتس قرار می گیرند حرف نادرستی نگفته ایم. در پاسخ دهی به سؤالات کوتاه پاسخ باید به یافتن گاهی یک کلمه و گاهی هم یک عبارت(phrase) بپردازیم که با توجه به درخواست سؤال معین می شود و عینا در متن ریدینگ وجود دارد.

 

Multiple choice questions

همانگونه که حتما می دانید سؤالات چند گزینه ای(معمولا چهار گزینه ای) شامل یک سؤال و چندین پاسخ هستند که با توجه به نوع سؤال و بهره گیری از متون ریدینگ آزمون به پاسخ درست دست پیدا می کنیم. فقط مهم ترین نکته ای که باید در مورد سؤالات چند گزینه ای بدانید این است که که تنها یک پاسخ صحیح وجود دارد و دیگر گزینه ها نقش منحرف کننده داوطلب را دارند و باید در اولین نگاه به صید پاسخ درست مشغول نشد.

 

Sentence completion

در هنگام روبرویی با سؤالات کامل کردنی باید بخش حذف شده را بازیابی کرد و جمله ای با معنا و مفهوم صحیح بر اساس متون آزمون تحویل داد.

 

True, False and Not Given questions

هدف از طراحی سؤالات صحیح و غلط ارزیابی جمله خبری مورد سؤال واقع شده است که آیا با توجه به متون ریدینگ بر آن منطبق است و هم راستا با آن و صحیح است و یا اطلاعات غلطی ارائه می دهد و در خلاف جهت متن شنا کرده است و باید نادرست در نظر گرفته شود. پاسخ سومی که به کار داوطلبان عزیز می آید و آن هنگامی که با اطلاعات صحیج و غلطی روبرو نیستیم و بلکه مواردی در صورت سؤال وجود دارند که هیچ اشاره ای در متن آزمون به آنها نشده و اینجاست که پاسخ اشاره نشده پا به میدان پاسخنامه می گذارد.

 

Identifying the topic of the passages (Finding the main Ideas)

اشاره به موضوع اصلی و قلب تپنده پاراگراف ها و پارت های ریدینگ آیلتس هدف از طراحی این نوع سؤالات است و داوطلب باید به محتوا و ایده اصلی متن  برسد و پاسخ صحیح را بنویسد.

 

Identifying writer’s views and claims (Yes, No and Not Given)

در بسیاری از جهات بسیار مشابه سؤالات صحیح، غلط و اشاره نشده هستند با این تفاوت کلیدی که ممکن است نیاز به تحلیل، تعمیق و استباط نیز داشته باشیم و آنگاه تصمیم بگیریم که جملات داده شده با محتویات متون و نظرات نویسنده منطبق هستند و یا خیر و یا اصلا چنین تعملاتی از سوی نویسنده در متن اشاراتی نداشته است.

 

Classification questions

شاید نسبت به دیگر انواع سؤالات کمی چالش برانگیز تر باشند و نیاز به درک عمیق تری از متون داشته باشند. در اینجا باید آیتم های داده شده را بر اساس ارتباطشان با گروه های داده شده در قالبی طبقه بندی کنیم و معین کنیم هر آیتم مربوط به چه گروهی است.

 

Diagram/Notes/Summary/Table/Flow Chart completion

اینگونه سؤالات با اهداف متنوعی چون: توصیف، طبقه بندی، نقشه فرآیند، تکمیل نمودار و تصویر و به طور کلی تر اهداف فرم بخشی به پاسخ ها بر اساس سؤالات می پردازند و باید بر اساس نوع سؤال ابتدا نوع ارتباط را یافت و سپس بر این اساس به پیدا کردن جوابها مشغول شد.

 

قدم بعدی چیست؟

خوب حال با انواع سؤالات ریدینگ آیلتس آشنا شدید و روز روز آزمون آیلتس تان خبری از غافل گیری و شوکه شدن نخواهد بود.قدم بعدی پس از معرفی انواع سؤالات ریدینگ آیلتس یادگیری استراتژی های مختلف و متنوع و کاربردی است که چطور از نقطه ضعف و سرنخ هر نوع سؤال کمک بگیریم و پاسخش را در دریای ریدینگ آیلتس صید کنیم.فعلا فقط این نکته را از بنده به یادگار داشته باشید که وظیفه شما در روز آزمون فقط و فقط پاسخگویی به چهل سؤال ریدینگ است و نه تفهیم و مطالعه یک به یک چندین هزار کلمه!

موفق باشید.

درباره ی سید‌یاسر موسوی

سید یاسر موسوی
بنیانگذار و موسس گروه آموزشی تیک لرن24 هستم. بیشتر از 10 ساله که دارم در همه سطوح زبان انگلیسی تدریس می کنم. همیشه معلم بودن بهم حس خوبی رو میداده و یه آرزوی خیلی بزرگ داشتم، اونم این که بتونم زبان انگلیسی رو به صورت گسترده تری به همه مردم عزیز کشورم ارائه بدم. گروه آموزشی تیک لرن24 در نتیجه همون اشتیاق سوزان به وجود اومد. توی این سایت هر چیزی که در مورد آموزش زبان انگلیسی بشه را بهتون از صفر تا صدش رو ارائه خواهیم داد.

میخواهم شنبه های هر هفته آموزش های اختصاصی گروه تیک لرن 24 را در ایمیلم دریافت کنم

همچنین ببینید

یادگیری زبان انگلیسی با خلاصه داستان

گروه آموزش زبان انگلیسی تیک لرن ۲۴ در این مقاله مشاوره ای قصد دارد تا شما را با یکی از بهترین روش ها برای تقویت مهارت های زبان انگلیسی آشنا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.