خانه / مقالات مشاوره ای / بازار کار زبان چگونه است؟ (آپدیت ۹۹)

بازار کار زبان چگونه است؟ (آپدیت ۹۹)

بازار کار زبان چگونه است؟ (آپدیت ۹۹)Reviewed by سید‌یاسر موسوی on Sep 27Rating: 5.0

عنوان مقاله: بازار کار زبان چگونه است؟

دسته مقالات: مشاوره ای

پس از مطالعه  این مقاله: شما می توانید با بازار کار زبان آشنا شوید و همچینن چگونگی کسب درآمد از این رشته را یاد بگیرید.

یکی از دغدغه هایی که بسیاری از افراد به هنگام انتخاب رشته هر یک از گرایش های زبان انگلیسی به عنوان رشته دانشگاهی با آن مواجه می شوند،‌ نحوه ی ورود به بازار کار زبان است.

امروزه افرادی که به دنبال کسب درآمد از رشته های زبان هستند به دو دسته تقسیم می شوند. دسته اول آن هایی هستند که از طریق تحصیلات آکادمیک می خواهند زبان بخوانند و دسته  دوم آن هایی هستند که سطح زبانی خوبی دارند. امروز در این مقاله ی آموزشی قصد داریم در مورد کسانی صحبت کنیم که سطح زبانی خیلی خوبی دارند، و یا اگر در دانشگاه در حال تحصیل رشته زبان هستند به دنبال این هستند که سطح زبانی خوبی داشته باشند، یا کلاس زبان می روند و یا خودشان به صورت خود آموز مطالعه دارند. یکی از چیزهایی که دانشجویان زبان در حال تحصیل، از آن غفلت کرده اند این است که به دنبال تقویت سطح زبانی خود نیستند، این موضوع باعث می شود که در بازار کار برای آن ها مشکل بوجود آید.

پس باید یا زبان خوبی داشته باشیم و یا اگر در حال تحصیل در رشه زبان هستید زبان خود را تقویت کنید نه اینکه صرفا مدرک دانشگاهی داشته باشید.

آیا رشته های دانشگاهی مثل آموزش، ادبیات و یا مترجمی در بازار کار زبان تاثیر دارد ؟

در مقطع کارشناسی هیچ فرقی نمی کند که چه گرایشی را می خوانید. آموزش زبان انگلیسی، ادبیات انگلیسی و یا مترجمی، زیرا هدف و بازار نهایی که قراره وارد آن بشوید یک بازار ثابت است. شما حتی اگر ادبیات زبان انگلیسی هم بخوانید وارد بازار آموزش زبان انگلیسی می شوید. اگر حتی در رشته های زبان انگلیسی هم تحصیل نمی کنید ولی زبان خوبی دارید می توانید وارد این بازار کار شوید.

اولین بازار کار که همه ی کسانی که سطح زبانی خوبی دارند وارد آن می شوند شاخه ی آموزش است. که بخش اصلی کسب درآمد است. یعنی شما که سطح زبانی خوبی دارید وارد فاز آموزش می شوید. و به ازای آموزش کسب درآمد می کنید. تعداد خیلی بالا یعنی  ۹۹درصد افرادی که وارد بازار کار زبان می شوند، وارد آموزش زبان انگلیسی می شوند. برای این که شما در حوزه ی آموزش موفق باشید قبل از همه چیز باید سطح زبانی خوبی داشته باشید. یعنی دانش عمومی شما در سطح C1 باشد. یک استاد خوب باید حداقل سطح زبانی C1 و یا B2  خوب باشد. پس باید سطح زبانی خوبی داشته باشید تا بتوانید برای آینده خود برنامه ریزی کنید. اگر سطح زبانی خوبی نداشته باشید اتفاقی نخواهد افتاد حتی اگر فوق لیسانس زبان باشید. مدرک شما مهم نیست. شما با مدرک نمی توانید درآمد زایی کنید. مهم این است شما چقدر می توانید برای زبان آموزان ارزش ایجاد کنید و همچنین خدمات خوب عرضه کنید.

پس سطح زبانی خود را تقویت کنید و روی زبان خود سرمایه گذاری کنید.

نکته ی دوم: اگر می خوهید در بازار زبان موفق باشید، باید مهارت های آموزشی بالایی هم داشته باشید. منظور از مهارت ها نه تنها زبان خیلی خوب است بلکه باید بتوانید یک معلم خیلی خوب هم باشید. روش های آموزش را بلد باشید. این مهارت ها اکتسابی است و با تجربه و آموزش بصورت مستمر کسب می شود. حتی اگر ۱۵ سال هست که مدرس زبان هستید و درآمد خوبی هم دارید نیاز به، به روز شدن دارید، یک کلاس TTC شرکت کنید. همیشه به دنبال یادگیری بیشتر باشید و روی زبان خود سرمایه گذاری کنید. کلاس TTC را خیلی جدی بگیرید و تا جایی که می توانید در این دوره ها دمو بدهید تا اشکالات شما گرفته شود.

از نظر مالی قراره چه اتفاقی بیافتد؟ بعدا می توانیم اندازه دکتر و یا مهندس درآمد داشته باشیم ؟ سقف درآمد چقدر است؟

یکی از مشکلات خیلی بزرگ در جامعه ی زبان این است که تمام کسانی که در دانشگاه مشغول تحصیل هستند و یا کسانی که در حوزه ی آموزش زبان فعالیت می کنند یک مدل فکری اشتباه دارند. همیشه منتظر هستند تا موسسه ای به آن ها پیشنهادی بدهد و آن ها از کلاس درآمد داشته باشند. از بدترین نوع کسب درآمد از آموزش زبان انگلیسی می باشد. بستگی به خود شخص شما  دارد از لحاظ ذهنی دارید چگونه فکر می کند.

درآمد خوب زمانی کسب می شود که ذهن تجاری داشته باشید، این مهارت اکتسابی است باید آموزش ببینید، کتاب و مقاله بخوانید، دوره شرکت کنید، فروش و بازاریابی یاد بگیرید. چیزی که تمام استاد های زبان در آن مشکل دارند. شما اگر بازاریابی یاد بگیرید کسی نمی تواند به شما ایراد بگیرد، می توانید از فضای آموزشگاهی بیرون بیایید و برای خودتان کار کنید.

یکی از چیزهایی که می توانید در کنار آموزش زبان بدست آورید، ارتباط در کنار آموزش زبان و کسب و کار است . فرصت ارتباط با آدم ها به شما داده می شود، ‌سعی کنید ارتباط قوی با آدم ها بسازید.

درباره ی سید‌یاسر موسوی

سید یاسر موسوی
بنیانگذار و موسس گروه آموزشی تیک لرن24 هستم. بیشتر از 10 ساله که دارم در همه سطوح زبان انگلیسی تدریس می کنم. همیشه معلم بودن بهم حس خوبی رو میداده و یه آرزوی خیلی بزرگ داشتم، اونم این که بتونم زبان انگلیسی رو به صورت گسترده تری به همه مردم عزیز کشورم ارائه بدم. گروه آموزشی تیک لرن24 در نتیجه همون اشتیاق سوزان به وجود اومد. توی این سایت هر چیزی که در مورد آموزش زبان انگلیسی بشه را بهتون از صفر تا صدش رو ارائه خواهیم داد.

میخواهم شنبه های هر هفته آموزش های اختصاصی گروه تیک لرن 24 را در ایمیلم دریافت کنم

همچنین ببینید

اهمیت استمرار در یادگیری زبان انگلیسی

گروه آموزش زبان انگلیسی تیک لرن ۲۴ در این مقاله مشاوره ای قصد دارد تا شما را با یکی از مهم ترین فاکتور های یادگیری زبان انگلیسی، یعنی استمرار در آن، آشنا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.