خانه / آیلتس / معرفی ریدینگ آیلتس: هر آنچه که برای گرفتن نمره بالای ۷٫۵ نیاز دارید!

معرفی ریدینگ آیلتس: هر آنچه که برای گرفتن نمره بالای ۷٫۵ نیاز دارید!

معرفی ریدینگ آیلتس: هر آنچه که برای گرفتن نمره بالای ۷٫۵ نیاز دارید!Reviewed by سید‌یاسر موسوی on Mar 4Rating: 5.0

موضوع مقاله: معرفی ریدینگ آیلتس

هدف مقاله: آشنایی با ریدینگ آیلتس، آنچه که دانستن آن به گرفتن نمره خوب در آزمون آیلتس به شما کمک خواهد کرد.

زمان مطالعه: ۷ دقیقه

مقدمه : معرفی ریدینگ آیلتس

یک بار برای همیشه ریدینگ آیلتس را قورت دهید! شاید خیلی از داوطلبان آزمون آیلتس معتقدند که سخت ترین و چالش برانگیزترین مهارتی که قرار است در روز آزمون به جدال با آن بپردازند ریدینگ آیلتس است. آیا این جمله یک واقعیت است یا یک پیش فرض؟ آیا براستی ریدینگ آیلتس چالش برانگیزترین بخش آیلتس است یا دیگر مهارت ها در صدر این جدول می نشینند؟ ریدینگ آیلتس ترسناک است یا دوست داشتنی؟

در این مقاله خواندنی می خواهم دستتان را بگیرم و به معرفی ریدینگ آیلتس بپردازیم و نگاهی جامع و کامل تقدیمتان کنم که دیگر نیازی به جستجو و پرسیدن سؤالاتی از جنس “معرفی ریدینگ آیلتس” در دنیای حقیقی و مجازی نداشته باشید. خواندن این مقاله بر تمام داوطلبان آزمون آیلتس واجب است! لطفا تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

معرفی ریدینگ آیلتس

کلیات معرفی ریدینگ آیلتس

داوطلبان آزمون آیلتس به طور کلی با دو آزمون اکادمیک و جنرال ترینینگ روبرو هستند که بسته به نیاز و هدفشان از شرکت در این آزمون روی صندلی آزمون یکی از این دو نوع خواهند نشست. شما داوطلب عزیز باید حتما این نکته را مدنظر قرار دهید که مهارت ریدینگ در این دو نوع آزمون دارای تفاوت هایی است و باید بسته به نوع آزمون مورد انتظارتان خودتان را برای روبرو شدن با این بخش آماده کنید و بدانید قرار است با چه روبرو شوید. قرار است تور ماهیگیری را بردارید و به صید ریدینگ آیلتس مشغول شوید، اصلا جای هیچ نگرانی نیست.

در هر دو نوع آزمون آکادمیک و جنرال ترینینگ شما با سه متن و مقاله مختلف روبرو خواهید شد و قرار است با توجه به اطلاعات موجود در متن ها به سؤالات آزمون پاسخ دهید. شما در آزمون ریدینگ آیلتس با ۴۰ سؤال روبرو می شوید که باید طی مدت ۶۰ دقیقه پاسخ داده شوند. بطور میانگین و نه قطع به یقین می توانید بین ۱۳ الی ۱۵ سؤال را مربوط به هر مقاله درنظر بگیرید. به طور حدودی هر پارت در بخش ریدینگ دارای ۹۰۰ کلمه است که در مجموع با ۲۷۰۰ کلمه روبرو هستیم (البته بهتر است اینگونه بگوییم که بازه ای بین ۲۱۰۰ تا ۲۷۰۰ کلمه پیش روی شماست).

 

معرفی ریدینگ آیلتس در آزمون جنرال ترینینگ و آکادمیک

همانطور که پیش تر اشاره شد شما با سه متن و مقاله و ۴۰ سؤال روبرو هستید و ۶۰ دقیقه هم فرصت پاسخگویی دارید. قبل از ورود به جزئیات و تفاوت ها لطفا این نکته را در نطر داشته باشید که فقط دو پارت ابتدایی در بخش ریدینگ آکادمیک و جنرال ترینینگ متفاوت هستد و پارت سوم از نظر رویه، نوع  و میزان سختی و پیچیدگی در هر دو ازمون آکادمیک و جنرال ترینینگ هیچ تفاوتی ندارد.

در مورد آزمون آکادمیک باید توجه کرد که متون می توانند انواع مختلفی را شامل شوند و مخاطب این متون افراد دارای اطلاعات عمومی مناسب و نه کاملا متخصص در آن حوزه هستند، معمولا و نه همیشه پارت سوم سنگین تر از دیگر پارتهاست. در طرف دیگر و در آزمون جنرال ترینینگ در پارت سوم با یک مقاله همچون آزمون آکادمیک روبرو می شوید ولی داستان دو پارت دیگر متفاوت است. در این آزمون در پارت اول با موضوعاتی که مربوط به اتفاقات روزانه یک زندگی است برخورد می کنید و در پارت بعدی به طور ویژه با موضوعاتی از جنس کار و مربوط به مشاغل و بیزینس و فرصت های شغلی و تبلیغات روبرو می شوید.

آزمون ریدینگ آیلتس؛ ترسناک یا دوست داشتنی؟!

برگردیم به چندین سؤال ابتدای مقاله که آیا واقعا با سخت ترین بخش آزمون آیلتس روبرو هستیم یا خیر؟ پاسخ به این سؤال را باید در خود جستجو کنید!قبل از ورود به اصل مطلب بد نیست آماری را با شما در میان بگذارم که بدون شک در یافتن بهترین پاسخ به این سؤال چالشی کمک مان خواهد کرد. وقتی نتایج آزمون آیلتس سالهای اخیر ایران را به میدان مقایسه می بریم با کاهش چشم گیر نمره ریدینگ آیلتس نسبت به گذشته مواجه می شویم که می تواند پازل ناتمام مان را کامل کند.

بد نیست بدانید که مهارت ریدینگ به اصطلاح کارشناسان آموزش زبان انگلیسی مهارتی دریافتی است در مقایسه با رایتینگ که مهارتی تولیدی قلمداد می شود. نتیجه گیری بسیار ساده است! هر چه قدر دریافتی بالاتری داشته باشید مهارت ریدنیگ آیلتس و به طور کلی این مهارت در شما تقویت می شود، بیشتر بخوانید تا بیشتر تقویت شود. وقتی صحبت از خواندن به میان می آید خوب طبیعتا این سؤال در اولین قدم اشکار می شود که خوب چه بخوانم؟ متن ها از کجا استخراج می شوند؟ چه منابع مطالعاتی را انتخاب کنم؟ با ادامه مقاله همراه باشید تا پاسخ این سؤالات را با شما در میان بگذارم.

 

متون آزمون ریدینگ آیلتس؛ استخراج یا اختراع؟!

مهم ترین و اصلی ترین و همیشگی ترین سؤالات داوطلبان آزمون آیلتس مخصوصا در رابطه با ریدینگ آیلتس حول این محور بوده که این مقاله ها و متن ها از کجا سردرآورده اند؟!چطور خودمان را برای رویارویی با آنها روبرو کنیم؟مهم ترین و تنها چیزی که باید در مورد ریدینگ آیلتس بدانید این است که بر خلاف دیگر آزمون هایی مثال تافل یا جی آر ای متون مورد استفاده در ریدینگ ساخته و پرداخته و تولیدی نیستند و بلکه گرفته شده و استخراج شده اند.از کجا؟!کلید واژه ای که باید از آن غفلت نشود Authentic بودن متون ریدینگ آیلتس است.ساده و خلاصه اگر به تعریف authentic بپردازیم باید گفت که این متون واقعی هستند و نه صرفا زائیده ذهن یک طراح آزمون،که بلکه برگرفته از زندگی واقعی مردم هستند،آنچه شما در ریدینگ آیلتس با آن روبرو می شوید همان چیزی است که یک شهروند نیز در زندگی روزمره کاری و یا روند تحصبلات آکادمیک و حتی یک بروشور تبلیغاتی در مسیر مترو تا منزلش با آن روبرو می شود.پس رمز موفقیت در چنین آزمونی تلاش برای روبرو شدن هر چه بیشتر با جریان مطالعاتی در یک زندگی واقعی است تا تجربه آزمون به خاطره ای جذاب و شیرین مبدل شود.

معرفی رایتینگ آیلتس

نحوه نمره دهی آزمون ریدینگ آیلتس

این نکته را مد نظر قرار دهید که هیچ خبری از نمره منفی نیست. ریدینگ آیلتس مثل دیگر مهارت های مورد سنجش بازه ی نمرات از ۰ تا ۹ در نظر گرفته می شوند و بسته به تعداد پاسخ های صحیح داوطلبان نمره آنها تعیین می شود.نکته مهم بعدی این است که نمرات یکسان در دو آزمون آکادمیک و جنرال ترینیگ با تعداد متفاوت و نابرابر تعداد پاسخ های صحیح ارزیابی می شوند چرا که آزمون اکادمیک مقداری سنگین تر و پیچیده تر است.برای مثال برای کسب نمره ۷ در آزمون آکادمیک شما نیاز به ۲۹ الی ۳۱ پاسخ صحیح دارید ولی برای کسب همین نمره در آزمون جنرال ترینینگ باید بین ۳۲ الی ۳۵ پاسخ صحیح درپاسخنامه تان داشته باشید.

حرف آخر…

ریدینگ آیلتس می تواند جذاب ترین و شیرین ترین و در عین حال سخت ترین و چالش برانگیز ترین بخش آزمون آیلتس باشد و بخش اعظم آن به داوطلبان باز می گردد.بدون شک پس از مطالعه این مقاله هزاران سؤال با رنگ و بو های مختلف مثل:منابع تقویت ریدینگ،بهترین استراتژی ها در پاسخگویی به سؤالات،تقویت این مهارت،انواع سؤالات و … در ذهن دارید که وظیفه بنده حاضر شدن در مقام پاسخگویی است.اگر می خواهید در ریدینگ آیلتس استاد شوید و نمره مدنظرتان را کسب کنید فقط کافیست این سلسه مقالات را از دست ندهید!شگفت زده خواهید شد وقتی رازهای ریدینگ آیلتس را با شما در میان بگذارم…

موفق باشید / امیرمحمد بهارفروش / مدرس و کارشناس آموزش زبان انگلیسی.

درباره ی سید‌یاسر موسوی

سید یاسر موسوی
بنیانگذار و موسس گروه آموزشی تیک لرن24 هستم. بیشتر از 10 ساله که دارم در همه سطوح زبان انگلیسی تدریس می کنم. همیشه معلم بودن بهم حس خوبی رو میداده و یه آرزوی خیلی بزرگ داشتم، اونم این که بتونم زبان انگلیسی رو به صورت گسترده تری به همه مردم عزیز کشورم ارائه بدم. گروه آموزشی تیک لرن24 در نتیجه همون اشتیاق سوزان به وجود اومد. توی این سایت هر چیزی که در مورد آموزش زبان انگلیسی بشه را بهتون از صفر تا صدش رو ارائه خواهیم داد.

میخواهم شنبه های هر هفته آموزش های اختصاصی گروه تیک لرن 24 را در ایمیلم دریافت کنم

همچنین ببینید

دلایل عدم موفقیت در آیلتس

دلایل عدم موفقیت در آیلتس کدام اند؟ (آپدیت ۹۹)

گروه آموزش زبان انگلیسی تیک لرن ۲۴ قصد دارد در این مقاله ی آموزشی شما را با دلایل عدم موفقیت در آیلتس آشنا سازد و به شما در این زمینه کمک کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.